Taxatie in Zwolle

Sinds jaren als erkend taxateur werkzaam in Zwolle e

Onze NWWI taxateurs zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen en taxaties in Zwolle, zowel in de particuliere sector als op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Taxaties in Zwolle en omgeving worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, boekhoud- en accountantskantoren, bedrijven, woningbouwverenigingen, curatoren, banken, overheidsinstellingen en dergelijke.

Kijk voor onze goedkope taxatie tarieven voor een (NWWI) taxatierapport op onze homepage. Of neem via ons contactformulier contact met ons op.

Door kennis van de lokale markt in Zwolle en omgeving zijn wij als erkend taxateur van alle actuele ontwikkelingen in Zwolle op de hoogte. Deze zullen wij verwerken in het NVM taxatierapport. Ook indien uw hypotheek geldverstrekker een NWWI taxatie in Zwolle (of omgeving) verlangt is dat voor ons geen enkel probleem. Als NWWI taxateur mogen wij ook in Zwolle een taxatie uitvoeren.

Ons taxatie werkgebied volgens de normen van NHG en NWWI zijn de regio's: Zwolle (8000 t/m 8096), Raalte (8100 t/m 8159), en Deventer (7400 t/m 7439).